El Dia de la Dona va ser ahir

I abans-d’ahir. I l’altre. I ho serà també demà. Perquè defensar la igualtat de gènere ha de ser una constant del nostre dia a dia. Fins que sigui una realitat.

A Holaluz tenim un equip paritari (50% dones i 50% d'homes) en tots els nivells (també a l'equip directiu), amb igualtat salarial per a tothom i quotes als equips tècnics. A més, apostem per la conciliació laboral a través de la flexibilitat horària i una nursery a l'oficina. I ens vam avançar a la llei, igualant el permís de paternitat al de maternitat.

El Dia de la Dona és avui. I no importa quan llegeixis això. ;) No importa si estàs a ple agost o si estàs preparant l’escudella. Treballar per la igualtat de drets i oportunitats ha de ser part del nostre dia a dia, sense mirar el calendari. Només així donarem forma a un món més just.

Cada dia és 8M

El Dia de la Dona va néixer en plena revolució industrial com una protesta i una reivindicació dels drets de les dones treballadores. A la seva lluita constant devem els drets laborals i socials que avui donem per suposats. I tot i que la realitat per a les dones ha avançat molt des d’aleshores, encara queda molt camí per recórrer.

La bretxa salarial, la desigualtat d’oportunitats, l’arxiconegut sostre de vidre… Tot això són obstacles per a les dones que, com a societat, hem d’eliminar per construir un món més just. I aquest objectiu no s’aconsegueix reivindicant els drets de les dones un sol dia a l’any. El món més just que imaginem es construeix dia rere dia i des de tots els col·lectius de la societat.

Un món més just és possible

A Holaluz estem convençudes que un món millor és possible. No és només el nostre lema, és la nostra manera de veure les coses i la raó de ser de tot el que fem.

Per això, des que vam néixer, tenim un equip paritari (50% dones i 50% d’homes) en tots els nivells (sí, també a l’equip directiu), amb igualtat salarial per a tothom i quotes als equips tècnics. A més, apostem per la conciliació laboral a través de la flexibilitat horària i una preciosa nursery a l’oficina. Sabem que liderar el canvi significa avançar-se a la realitat, per això, a l’abril del 2019 vam igualar el permís de paternitat al de maternitat, avançant-nos a la llei que s’aprovaria mesos després.

Tu formes part del canvi

Tot això no hauria estat possible sense les persones. Perquè les companyies no són res sense la gent que hi ha al seu darrere. Per això, gràcies a persones com tu, que s’han unit a la nostra Revolució, existeix una empresa com la nostra. Una empresa basada en la sostenibilitat i la igualtat.

Aquests valors són la nostra raó d’existir, la que ens fa avançar cap al món millor que estem construint. Un món on el Dia de la Dona sigui avui. Però també demà. I demà passat …

Gràcies per acompanyar-nos en aquest camí cap a un món millor. Amb tu, la Revolució dels Teulades no té sostre. Suma’t a la Revolució

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta