Holaluz en 1 any de COVID-19. Què hem aconseguit?

Fa tot just un any a Holaluz vam agafar els ordinadors i les pantalles i vam convertir la nostra seu a Barcelona en centenars de petites oficines. El coronavirus ha exigit la nostra millor versió per adaptar-nos a la nova realitat i avui us expliquem tot allò que hem aconseguit en aquest any pandèmic gràcies a les persones que treballen i confien en Holaluz.

S’ha complert un any del #JoEmQuedoACasa. De les primeres compres massives de paper higiènic. De les receptes de pa. De jugar a ser artistes amb els més petits per distreure la rutina. De les classes de fitness al menjador. De les infinites bromes de la vida en confinament i de la marató de sèries, pel·lícules i vídeos de Tik Tok. Fa 365 dies «zoom» era tan sols un concepte òptic; avui és imprescindible al teu dia a dia.

El teletreball, un repte superat

A Holaluz el «Work From Home» no ens va agafar per sorpresa. Ser una companyia tecnològica des de sempre ens va permetre avançar-nos uns dies a l’estat d’alarma i aplicar el teletreball amb tota la infraestructura necessària. L’objectiu era clar: ser 100% operatius perquè res ens aturés i poder seguir connectant persones a l’energia verda.

Així, aquest va ser un repte relativament senzill d’assolir. Davant en teníem un de major: adaptar-nos a la pandèmia i a tots els canvis que havien de venir encara. I per si no n’hi havia prou, en un context de crisi sanitària i econòmica, calia fer-ho formant part de la solució.

El que hem aconseguit gràcies a tu

Aquest estiu de 2020 hem llançat #LaRevolucióDeLesTeulades, un moviment amb el que transformem les taulades en energia 100% verda per a 40 milions de persones. Visquis on visquis, amb plaques solars o sense, pots sumar-te a la Revolució.

Però si hi ha alguna cosa hem après en aquests deu anys, és que cap revolució es pot fer sola. Per molt lloable que sigui una meta, aquesta només és possible si hi ha persones disposades a fer-la realitat. I per això volem agrair-ho a qui ens fa confiança i ens acompanyen en aquest camí. Gràcies a aquestes persones, això és el que hem aconseguit aquest any:

  1. Hem mantingut tot el nostre equip al 100%, així com els nostres col·laboradors i proveïdors.
  2. Hem incorporat a 64 nous companys i companyes, o el que és el mateix, l’equip ha crescut un 35%.
  3. Hem aconseguit un estalvi de 4,7M€ als nostres clients optimitzant les seves quotes mensuals. Tecnologia al servei de les persones per estalviar 57€ de mitjana per client.
  4. Ens hem posat a disposició dels nostres clients per atendre casa cas particular i ser part de la solució.
  5. Ens hem situat com la 1a. comercialitzadora del rànquing mundial ESG.
  6. Hem llançat #LaRevolucióDeLesTeulades, desenvolupant tecnologia pròpia per a identificar aquelles teulades aptes per a instal·lar-hi plaques solars sense que hagis d’invertir un sol euro de la teva butxaca i amb estalvi des del primer dia.
  7. Hem assolit les 4.000 instal·lacions fotovoltaiques.
  8. Hem estalviat 332.109 tones de CO² a l’atmosfera.
  9. Hem superat les 300.000 persones connectades a l’energia verda.

I tu, encara no formes part de la Revolució? Suma’t a l’energia 100% verda

I ara, què?

A Holaluz la nova normalitat ja forma part de la nostra realitat. I hem integrat la convivència amb el coronavirus en el nostre dia a dia. Treballem combinant la feina en remot i en format presencial i la nostra oficina és un espai segur on els test d’antígens, les mascaretes, la distància i la desinfecció de zones comunes són part de de la rutina.

Així que aquí seguim, al peu del canó, treballant més que mai per complir amb el nostre propòsit d’aconseguir un món que es mogui amb energia 100% renovable. I insistim en els nostres objectius més immediats: a finals de 2023 volem arribar al milió de clients, a les 50.000 instal·lacions fotovoltaiques gestionades i als 1000MW d’energia verda representada.

Ens acompanyes? ;)

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta