Holaluz finalitza la comercialització de gas

A Holaluz vam començar a oferir gas l’any 2015, amb la intenció ferma de deixar de comercialitzar-ho tan bon punt hi hagués una alternativa clara. La Revolució de les Teulades és la nostra aposta definitiva i per aquest motiu hem decidit posar fi al nostre servei de gas en favor de l’energia 100% verda i pensant en els nostres clients. T’expliquem per què.

Holaluz deja de ofrecer gas

Per què vam començar a oferir gas?

Des que Holaluz va arribar al mercat l’any 2010 vam posar al client sempre al centre de les nostres decisions. Amb aquest enfocament i després de veure que generava interès en aquelles persones que ja gaudien del nostre servei de llum, vam començar a oferir gas entès com una tecnologia d’acompanyament a l’electricitat 100% verda.

Des del principi vam deixar clar que tancaríem aquesta línia de negoci així que tinguéssim una opció renovable alternativa. I aquest moment ha arribat.

Per què ara finalitzem la comercialització de gas?

Perquè l’alternativa sostenible que volíem és avui una realitat i el seu desenvolupament és ara més necessari que mai. I és que malgrat que instal·lem plaques solars des de fa anys, (concretament des del 2017) i connectem les persones que ens trien a l’energia verda, l’emergència climàtica ens impulsa a desenvolupar La Revolució de les Teulades  com a millor solució energètica possible: dins el context de crisi energètica actual, convertir la màxima quantitat de teulades en energia renovable és LA SOLUCIÓ, sense matisos. 

Vols seguir canviant el món amb una instal·lació de plaques solars? Descobreix el teu estalvi

Holaluz deixa la comercialització de gas per tal de seguir transformant el sector energètic amb La Revolució de les Teulades, la nostra aposta definitiva per fer que el món es mogui gràcies a l’energia verda. Convertim cada m2 de teulada en electricitat 100% verda i barata per a tothom, tingui o no tingui plaques solars: com més producció renovable bolquem a la xarxa, més barat serà el preu de la llum al mercat majorista i més econòmics seran els preus per a totes les persones consumidores. 

I aquest darrer punt és un altre motiu per deixar d’oferir servei de gas. Pensant en aquelles persones que ens trien, hem pres la decisió de derivar als nostres clients de gas a la tarifa regulada o TUR (Tarifa d’Últim Recurs) de gas, el preu de la qual el fixa l’Estat. Això els permetrà continuar cobrint les seves necessitats pel que fa al subministrament de gas, amb les millors condicions econòmiques existents.

 

 

En concret, gràcies a aquesta decisió, cada llar s’estalvirarà una mitjana d’uns 243 euros al mes a la factura del gas. És una decisió que prenem pensant en les persones, per això no ens hem limitat a interrompre el servei, sense més, si no que creiem necessari facilitar-los el camí cap a la millor opció possible a nivell econòmic en aquests moments i segons les previsions del futur més inmediat.

La TUR és la tarifa regulada pel Govern que ofereixen les Comercialitzadores d’Últim Recurs (CUR), també anomenades Comercialitzadores de Referència, les elèctriques de mercat regulat. Aquestes comercialitzadores formen part de grans grups energètics que també disposen de comercialitzadores de mercat lliure i de distribuïdores. En el nostre cas som comercialitzadora independent de mercat lliure, motiu pel qual no disposem de TUR. Tal com passa amb l’electricitat, en el mercat lliure de gas és la comercialitzadora la que pacta un preu fix amb aquelles persones que la contracten.

Soc client de gas: Quines són les següents passes?

A partir d’aquí, existeixen 3 opcions per a iniciar el canvi:

1. Demanar-nos que et canviem ja (recomanada):

Rebràs un email des del qual pots accedir a un formulari perquè ens autoritzis a iniciar el canvi per tu. Un cop el tinguem podrem començar amb el canvi de seguida.*

2. Esperar al dia 3 de novembre per que gestionem el canvi des d’Holaluz:

Aquest dia resoldrem tots els contractes de gas i els passarem a la CUR de cada zona. Rebràs un email en el que trobaràs el nom de la CUR de la teva zona i el seu número de telèfon.*

* Amb aquestes dues opcions estàs acceptant que cedim les teves dades de contacte i bancàries a la CUR de la teva zona per tal que puguin comunicar-se amb tu, enviar-te factures electròniques i cobrar-te per domiciliació bancària. No et preocupis: com sempre tractarem les teves dades amb total seguretat. Si t’oposes a que traslladem el teu contracte a la CUR i a la cessió de les teves dades, hauràs de triar la següent opció:

3. Fer-ho tu mateix/a:

Pots trucar a una de les Comercialitzadores de Referència que ofereixen la TUR de gas, facilitar les teves dades de contacte i les teves dades bancàries i a partir d’aquí posaran en marxa el procés de canvi.

Aquí et deixem noms i telèfons de les 4 CUR de gas que existeixen a Espanya: 

  • Gas & Power (Naturgy) – 900 813 527
  • Baser COR (EDP) – 900 902 947
  • Energía XXI (Endesa) – 800 760 333
  • Curenergía (Iberdrola) – 900 200 708

Sigui quina sigui l’opció que triïs continuaràs gaudint del teu subministrament de gas sense cap interrupció.

Si tens cap dubte sobre el canvi del teu contracte de gas, troba aquí tota la informació: FAQS

Seguim connectant persones a l’energia 100% verda

Si tens un contracte de llum amb nosaltres o bé una instal·lació de plaques solars, continuaràs gaudint d’energia 100% verda amb Holaluz, en les mateixes condicions. La fi de la comercialització de gas no afecta en res a la resta dels nostres serveis. 

Posar fi al nostre servei de gas ens apropa al nostre propòsit fundacional de crear un planeta 100% renovable. També ens dona l’impuls definitiu per accelerar els nostres objectius en matèria de sostenibilitat que vam fixar en la nostra política ESG i reforça el nostre compromís amb la descarbonització i els objectius de l’Acord de París. 

I com sempre, estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que t’hagi quedat en comentaris o en les nostres vies de comunicació habituals. 

 

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta