Holaluz: seguim canviant el món amb tu

A Holaluz ens acomiadem d’un 2022 ple de reptes i ens endinsem en un 2023 en el que seguirem donant forma a La Revolució de les Teulades per a transicionar cap a un model energètic més just i sostenible per a tothom.

Instalador de placas solares sobre tejado

La Revolució de les Teulades és avui, més que mai, el propòsit definitiu que ens defineix com a companyia. Perquè aquesta Revolució no només va de canviar el model energètic per a tothom i per sempre sinó que consisteix en construir un model econòmic i social que suposa un canvi de paradigma.


Després d’un any especialment complex en el pla energètic (també en el social, econòmic i polític), a Holaluz volem continuar mirant endavant, com sempre hem fet, assentant les bases d’una transició energètica inevitable i imprescindible que volem continuar liderant.

I per preparar-nos per al futur, què millor que repassar el que hem aconseguit fins ara?

Aconseguir un món que es mogui 100% amb energia verda

Ens heu sentit i llegit repetir aquest mantra fins a la sacietat i això significa dues coses: una dolenta, i és que continuarem insistint amb això. Perquè Holaluz és una empresa de transició energètica amb la convicció de ser una eina de canvi. I una altra de molt, molt bona: cada cop estem més a prop d’aconseguir-ho.

Perquè a Holaluz proposem un canvi estructural que passa per transformar el model de generació i consum d’energia, passant d’un model centralitzat basat en combustibles fòssils a un sistema descentralitzat amb més pes a la generació distribuïda i les tecnologies renovables. De la ineficiència energètica, els preus cars i les grans centrals a molts quilòmetres de distància a l’energia barata, eficient, de KM0 i per a tothom.

Instal·lacions de plaques solars a l’abast de tot el món

Estem creant la comunitat d’energia verda més gran d’Europa i ho estem fent gràcies a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques en el major nombre de teulades possible, convertint superfícies de teulada en fonts inesgotables d’energia 100% verda, arribant a factures 0€ i fins i tot més.

Connectem persones a l’electricitat renovable aprofitant al màxim el potencial de cada teulada: més plaques solars significa més estalvi per a qui viu sota la teulada però també per a totes aquelles persones a qui fem arribar aquesta energia de proximitat. A més, optimitzem l’eficiència de les instal·lacions solars a través d’actius flexibles com carregadors elèctrics o bateries davant d’un context d’electrificació de la demanda: cada cop necessitem més energia per al nostre dia a dia i Holaluz hi serà per oferir solucions sostenibles a l’abast de tothom.

Una marca líder en l’àmbit solar compromesa amb el planeta

Aquest 2022 hem crescut fins a ser un equip de més de 600 persones, 370.000 clients ens segueixen fent confiança i actualment ja gestionem més de 9.000 instal·lacions de plaques solars a través dels nostres clients prosumidors. Aquest creixement ens ha permès situar-nos com una de les empreses líders al sector solar fotovoltaic a Espanya, on instal·lem a tots els codis postals del territori en tan sols 1 o 2 dies, aconseguint legalitzacions àgils en què ens encarreguem de tot.

També aquest any ens hem unit al repte 1.5ºC de les Nacions Unides, moviment capdavanter contra el canvi climàtic, perquè sabem que per aturar l’increment de la temperatura del planeta és imprescindible una participació proactiva del sector privat. En aquest sentit, a Holaluz hem estalviat al planeta 1,7 milions de tones de CO2 des que vam començar l’any 2010 gràcies a la nostra aposta incondicional per l’energia 100% verda.

I fruït d’aquesta convicció aquest novembre passat vam decidir posar punt i final a la comercialització del servei de gas. Sempre hem tingut la ferma convicció de tancar aquesta línia de negoci tan bon punt hi hagués una alternativa sostenible clara i la tenim: La Revolució de les Teulades. La situació extraordinària al mercat de gas i la dificultat d’oferir una proposta sostenible als clients, no han fet més que accelerar la decisió.

Un model econòmic i social per al futur

Des que vam néixer fa 12 anys sempre hem treballat amb el convenciment que una empresa ha de ser una eina per canviar el món, amb capacitat per generar un impacte positiu a la societat. Apostar per la conciliació familiar, flexibilitzar els horaris de treball, tenir nursery a l’oficina o promoure la igualtat de gènere de manera transversal, entre d’altres, han estat i són algunes de les nostres senyes d’identitat.

Aquest 2022 hem revalidat la nostra posició com a número 1 del rànquing mundial d’ESG i, com a exemple del nostre compromís, aquest any hem iniciat un projecte que ens fa especial il·lusió compartir: de la mà de Barcelona Activa hem llançat la primera acadèmia del món per a dones instal·ladores, un programa pilot amb què generem ocupació femenina en un sector tradicionalment masculinitzat.

En resum, a Holaluz encarem un 2023 amb més propòsits i més energia (100% verda, és clar) que mai. I és que la Revolució de les Teulades, amb tu, segueix sense tenir sostre :)

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta