Energia solar per a tothom: La Revolució de les Teulades

La Revolució de les Teulades ha començat i ja res pot aturar-la. Estem cobrint cada metre quadrat de teulada amb plaques solars per convertir-les en fonts inesgotables d’energia 100% renovable. Tinguis o no teulada, uneix-te a la Revolució!

Mujer pelo corto mirando puesta de sol

A Holaluz ens hem proposat donar vida a totes les teulades que ens envolten, convertint-les en un benefici per a tothom, gràcies a l’energia solar. Per això, hem iniciat un moviment on tu poses la teulada i nosaltres, la revolució. Estem instal·lant plaques solars per a teulades de tot tipus i així aconseguirem que més de 40 milions de persones puguin gaudir d’energia verda a un preu més just. T’expliquem com pots sumar-t’hi i ajudar-nos a canviar el món, tinguis o no teulada :)

La Revolució comença amb plaques solars a la teva teulada

A Holaluz ens ha agafat per començar la casa per la teulada, literalment. La gran majoria de teulades són espais infrautilitzats que diàriament gaudeixen dels raigs de sol durant hores. Per això ens hem proposat donar-los una nova vida i convertir totes les teulades possibles en fonts d’energia 100% verda i inesgotable.

Si tens una teulada, et podem instal·lar plaques solars sense que hagis de posar ni un euro i amb un estalvi fix en la factura de la llum. Aquestes plaques seran teves i des d’Holaluz gestionarem l’energia que produeixin, per a tu i per posar-la a disposició de tothom. Amb el nostre servei de llum amb plaques solars aconseguirem reduïr la teva factura a 0€ o al mínim possible i si et sobra estalvi te´l podem retornar abonant els diners al teu compte o bé el podem aplicar a una altra factura de llum al teu nom. De fet, podries instal·lar plaques  solars a la teva segona residència si hi tens teulada i beneficiarte´n allà i a la ciutat. I tot això gràcies al nou model energètic cap al que volem transicionar: la generació distribuïda.

Estalvi fix a la teva factura gràcies a les teves plaques solars

Aquest estalvi és una quota fixa mensual que apliquem a la totalitat de la teva factura, no només a la part d’energia, també a la part fixa i als impostos. Ho fem aprofitant al màxim les possibilitats de la teva teulada i sumant el que produeixen les teves plaques per a autoconsum (allò que es genera al momento) o l’energia que et sobra. La quota d’estalvi que es genera és fixa i garantida per contracte.

Y tu tries com vols finançar la teva instal·lació (o si vols pagar-la al comptat a l’inici), nosaltres ens encarreguem de maximitzar la seva capacitar de generació per tal que aconsegueixis el màxim estalvi. El préstec es pagarà amb la pròpia factura i tant bon punt es completi pasaràs a gestionar el 100% de l’energia que produeixin les teves plaques, aprofitant l’autoconsum instantani. Deixa de preocupar-te per sempre més de pujades i baixades del preu de la llum o de planificar quan és millor posar la rentadora.

Tu i el planeta hi sortiu guanyant

Amb La Revolució dels Teulades estem aconseguint un canvi de paradigma a nivell mundial. Estem connectant a persones que poden produir energia renovable, aprofitant les seves teulades, amb aquelles persones que encara no poden fer-ho. D’aquesta manera estem produint energia verda prop dels punts de subministrament, tot estalviant en el transport d’aquesta energia i traslladant aquest estalvi a tots els nostres clients, tinguin teulada o no. En altres paraules, estem transformant el model de generació d’electricitat tal com el coneixem, combinant la generació centralitzada amb la generació distribuïda. Gràcies a la Revolució de les Teulades més de 40 milions de persones podrien beneficiar-se d’energia 100% verda amb amb la possibilitat de reduir la seva factura a 0€. I quan ho aconseguim, haurem duplicat la producció d’electricitat renovable a Espanya, del 46,7%% (segons dades del 2023) al 81%.

I en aquesta revolució tothom juga un paper importantíssim, tingui teulada o no. I com sempre, se sosté en tres eixos: l’energia verda; l’ús de la tecnologia, de la qual fem un ús intensiu, i el que li dona sentit a tot: posar les persones al centre de totes les nostres decisions.

Com puc formar part de la Revolució dels Teulades?

Unir-se a la Revolució de les Teulades és tan senzill com donar-te d’alta a Holaluz i acompanyar-nos en la nostra visió de connectar les persones a l’energia 100% verda. Tant si tens teulada com si no, tant si pots fer una inversió inicial com si no, el teu paper en la revolució és igual d’important.

Si t’hi vols sumar, descobreix com fer-ho en el teu cas. Calcula el teu estalvi

De fet, si ja tenies plaques solars abans de canviar a Holaluz, l’energia que produeixis et generarà estalvi i la que no facis servir es descomptarà de la factura amb nosaltres. Gràcies al nostre servei Holaluz Cloud, et comprarem l’excedent d’energia a través d’una quota fixa mensual i posarem aquesta energia a disposició de tot el món.

Ah, i ara amb Holaluz pots revolucionar encara més la teva teulada afegint una bateria solar a les teves plaques solars. Treu el màxim partit a la teva instal·lació i porta-la al següent nivell!

I recorda, si prefereixes fer una instal·lació solar sense posar ni un euro de la teva butxaca, a Holaluz t’instal·lem plaques solars per a la teva teulada sense que hagis de fer un desemborsament inicial i, a més, obtindràs un estalvi fix en la factura de la llum des del dia 1. Si fins ara el cost d’una instal·lació solar t’havia fet enrere, ara, podràs produir energia renovable des del teu teulada, sense necessitat d’invertir ni un euro.

A més, estaràs convertint la teva teulada en una font d’energia 100% renovable que gaudireu tu i la resta del món. De manera que, a més instal·lacions d’aquest tipus, més energia renovable a prop dels subministraments i més estalvi per a tothom.

I encara que no tinguis teulada, si ets client de Holaluz ja formes part de la Revolució dels Teulades. Perquè estàs consumint energia 100% verda procedent de productors renovables i de les teulades de clients que, com tu, contribueixen a la sostenibilitat de la planeta. I ho fan lliurement, sense permanència, i estalviant en la factura.

Descárgate nuestra guía y olvídate de tu factura de luz

Triïs el que triïs, amb Holaluz, el planeta i totes les persones que l’habitem sortim guanyant :)

Queda molt per fer però per alguna cosa es comença, no?

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta