Subvencions i ajudes per a instal·lar plaques solars

Suma’t a la Revolució de les Teulades amb els fons Next Generation EU i estalvia fins a un 45% en la teva instal·lació de plaques solars amb aquestes subvencions.

Instaladores de placas solares en tejado

Fons Next Generation EU per a plaques solars

El moment és ara. Les instal·lacions de plaques solars són una realitat a l’abast de tothom, una vegada han desaparegut les traves legals, el cost d’una instal·lació ja no és una barrera, la tecnologia és òptima i el context social i polític és favorable per fer desplegar l’autoconsum solar.

Per si fos poc, la Unió Europea ha llançat el 2021 un pla de recuperació amb un paquet d’estímuls econòmics sense precedents. Concretament, en els fons finançats per la UE, coneguts com Next Generation EU y que administrarà cada comunitat autònoma, hi ha previstos un màxim de 900 milions d’euros per a instal·lacions de plaques solars.

Amb l’arribada de les subvencions, a Holaluz t’ho posem més fàcil que mai perquè puguis convertir la teva teulada en energia 100% verda.

Com funcionen les subvencions per a plaques solars?

Tu contractes el teu servei de llum al qual afegeixes la teva instal·lació de plaques solars i nosaltres ens encarreguem de que, sense que hagis de posar ni un euro, puguis tenir una instal·lació solar fotovoltaica i gaudir d’una quota d’estalvi mensual, a la que ara pots sumar l’estalvi addicional de les subvencions per a plaques solars.

L’import de les subvencions per a plaques solars va directament a la teva butxaca, sense que això condicioni el valor de la instal·lació contractada, la quota d’estalvi o el finançament si elegeixes aquesta opció.

Descobreix més sobre com instal·lar plaques solars i beneficiar-te de la subvenció. Truca’ns al 900 67 01 70

Què he de fer per aconseguir les subvencions per a plaques solars?

Per a aconseguir la subvenció, només et demanem que ens autoritzis per tal que puguem tramitar per tu tot allò necessari. Una vegada realitzada la paperassa, en uns mesos sabrem quina subvenció se t’ha assignat i aquests diners se t’ingressaran directament al teu compte bancari.

Algunes companyies solen assessorar en aquest àmbit però a Holaluz tramitem per tu la subvenció per a plaques solars, adaptant-nos a la legislació de cada comunitat autònoma i ens encarreguem que els diners t’arribin a tu.

Fins a quant cobreix la subvenció per a plaques solars?

Fins al 45%! Tal com ho llegeixes, les subvencions disponibles poden arribar fins a més de la meitat del cost de les plaques solars. El percentatge de subvenció per a plaques solars varia en funció de les característiques de la instal·lació y de la mida del municipi.

Al llarg de la tardor de 2021 totes les comunitats han anat publicant les bases de convocatòria i indicant quin organisme públic es farà càrrec de la gestió de les ajudes. Aquestes organismes públics tenen l’última paraula sobre el percentatge de subvenció que s’assigna finalment però a Holaluz sempre intentarem que aconsegueixis el màxim import possible.

Per cert, aquestes subvencions europees són compatibles amb les bonificacions de l’IBI i l’ICIO que estableix cada municipi.

Hi ha una data límit per a demanar les subvencions per a plaques solars?

Des de l’1 de juliol de 2021 una instal·lació solar pot optar a obtenir la subvenció. No existeix per ara una data final per a sol·licitar-la, sinó que hi ha una quantitat establerta per a cada comunitat, que assignarà les ajudes per ordre d’arribada fins que s’esgoti aquesta quantitat. 

A algunes comunitats ja s’ha esgotat la quantitat establerta inicialment per a aquestes ajudes, ampliant-se a una segona convocatòria i amb la previsió de que puguin haver més convocatòries fins a desembre de 2023. Si tens dubtes sobre això el nostre equip t’informarà de l’estat de les subvencions en la teva Comunitat Autònoma. Aprofita, el moment és ara! 

Descarga ebook

Estalvi addicional amb una proposta guanyadora

Amb la Revolució de les Teulades estem transformant teulades en energia 100% verda per a 40 milions de persones, proporcionant el màxim estalvi des del primer dia, sense que hagis de posar un sol euro de la teva butxaca.

I pensem que ara és el millor moment per sumar la teva teulada, afegint un estalvi addicional per subvenció de fins al 45% on ens encarreguem de tot.

Vols descubrir fins a quant pots estalviar amb aquesta subvenció per a plaques solars? Simula la teva oferta personalitzada

Elige la batería solar de Holaluz

Más tranquilidad, más simplicidad, más ahorro, más sostenibilidad… Contamos con las baterías Tesla Powerwall y Sungrow y te aseguramos que tu cuota bajará. ¡Hazlo y nos cuentas!

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta