Subvencions per a plaques solars a la Comunitat Valenciana

Aconsegueix fins a un 45% d’estalvi amb les subvencions per a plaques solars Next Generation i suma’t a La Revolució de les teulades d’Holaluz.

Instaladores de placas solares en tejado

«Presentarem una modificació de les ordenances precisament perquè es puguin posar plaques solars fotovoltaiques a les terrasses i a les teulades de totes les cases […]». Amb aquesta frase, Joan Ribó, alcalde de València, anunciava el setembre de 2021 passat el canvi regulatori que permetia instal·lar plaques solars no només en teulades, sinó també en les terrasses d’aquesta ciutat.

Ajudes a l’autoconsum a la Comunitat Valenciana

València ha estat juntament amb Madrid, Barcelona i Sevilla, una de les quatre ciutats que han firmat una declaració institucional amb el Govern espanyol en la que es comprometen a assolir la neutralitat climàtica el 2030. Aquest context propicia el desenvolupament d’una transició sostenible amb el suport de la Unió Europea i els seus fons de recuperació Next Generation EU, que suposen una dotació inicial de 450 milions per a autoconsum residencial.

La Comunitat Valenciana concretament comptarà amb quasi 22 milions per a adjudicar en forma de subvencions que poden arribar fins al 45%. Unes ajudes que a Holaluz ens encarreguem de gestionar per tu. T’ho expliquem! Mira més sobre subvencions per a energia solar a la Comunitat Valenciana.

Descobreix més sobre com instal·lar plaques solars i beneficiar-te de fins a un 45% gràcies a aquesta subvenció. Truca’ns al 900 67 01 70

Com aconseguir les subvencions per a plaques solars a la Comunitat Valenciana

A Holaluz tramitem les subvencions per a plaques solars per tu, de manera que puguis tenir la teva instal·lació d’autoconsum a la qual sumes un estalvi addicional directament a la teva butxaca. Com? Molt senzill, tu contractes el teu servei de llum i hi afegeixes la teva instal·lació d’autoconsum, i nosaltres gestionem tota la paperassa perquè aconsegueixis el major percentatge de subvenció per a energia solar a la teva Comunitat Valenciana.

L’organisme públic encarregat d’administrar les subvencions per a energia solar a la Comunitat Valenciana serà l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial). Un cop esgotat l’import destinat a ajudes de la primera convocatòria, de quasi 15 milions d’euros, s’ha obert una segona convocatòria, encara activa, que suma 12 milions d’euros més per a ajudes a la instal·lació de plaques solars a la Comunitat Valenciana. Si aquesta quantitat s’esgotés, es podran obrir noves convocatòries, fins al desembre de 2023.

Els fons Next Generation suposen les subvencions amb major assignació per a plaques solars. Malgrat no seran acumulatives amb les ajudes prèviament sol·licitades, sí seran compatibles amb les bonificacions de l’IBI i l’ICIO que estableix cada municipi.

Requisits per la sol·licitud de subvencions per l’autoconsum

Per poder optar a les ajudes, hauràs de disposar d’un pressupost detallat de la instal·lació. La persona sol·licitant haurà de ser la propietària de l’habitatge i només es podrà sol·licitar una subvenció per immoble.

El termini de sol·licitud comença el 2 de novembre de 2021 i finalitza al desembre de 2023. I una dada important: les subvencions s’assignaran per ordre d’arribada fins que s’esgoti el paquet d’ajudes. Així que, a què estàs esperant per demanar la teva? ;)

Un servei més flexible que mai per a les teves plaques solars

A Holaluz portem temps desenvolupant #LaRevolucióDeLesTeulades, amb la que t’instal·lem plaques solars a la teva teulada sense que hagis de realitzar cap desemborsament inicial. Tu esculls com vols que sigui la teva instal·lació amb total flexibilitat, triant si vols finançar-ne el 100% fins a 15 anys o bé quina quantitat vols aportar per rebaixar la teva factura mensual.

El moment és ara: suma’t a la Revolució de les Teulades i aconsegueix la teva subvenció per a energia solar a la Comunitat Valenciana ;)

Descárgate nuestra guía y olvídate de tu factura de luz

Calcula ara quant pots arribar a estalviar amb aquestes noves subvencions per a plaques solars. Calcular oferta 

Elige la batería solar de Holaluz

Más tranquilidad, más simplicidad, más ahorro, más sostenibilidad… Contamos con las baterías Tesla Powerwall y Sungrow y te aseguramos que tu cuota bajará. ¡Hazlo y nos cuentas!

Comentarios Nuevo comentario
Deja una respuesta